Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När meningen sviktar

Orden skaver mot sanningens andedräkt,
vittrar och löses upp, lämnar hål i väggen.
I mörkret faller skuggorna ojämnt.
Dörren har slagit sig och blodet fräter,
slickar mina hälar.

En dag ska sanningen slå rot och orden bli till blommor på en äng.




Fri vers av Emmeline
Läst 101 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-02-05 10:26



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Fint avslut på dikten.
2023-02-05

  Eleni_
En text som bär på mycket. Jag tycker om den och känner den.
2023-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline