Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(inför en kommande intervju)


"Vad svarar hon. ..?"




Fråga:

Är det roligare vara
bara Madonna än

Madonna
Louise.Veronica
Cicceon?







*
(Vilket är hennes
Katolska
bekräftelsenamn)

*
Modern avled av
bröstcancer vid
30-års ålder då
hon var 5 år.

*
Madonnas beräknade
"netto-värde" är över
500 miljoner dollar

(enligt uträkningar
gjorda av Forbes.)





(Och vad är du och jag
värda,utom tävlan,inom
och utom oss själva. Även
inför alla andra?)


Och ska det kännas som
en rikedom att ha en så
Blomstrande trädgård om
Sommaren som man bebor

Även om den nu ligger helt
öde kal och sovande under
Vinterns tillfälliga snötäcke

Den byter jag ej bort ens för
500 miljoner dollar

Och ett lyxboende i ett
78-rums Palats i Hollywood

Sån är jag med ett revir jag
delar med örnen ekorrarna

Trastar tofsmes grävling räv
mård rådjur och alla andra
varelser.

Alla vi som slipper åldras
inför kamerorna som en
annan uppmärksammad
Madonna.
Tack i.a.f för det!
;)







Prosa av Sefarge VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-05 12:37



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vad är en människa värd
ej alltför undernärd
utan brist och fel
är hon kanske värd en del

Nils Ferlin
2023-02-06

  Ninananonia VIP
Ja, allt kan inte mätas med pengars värde,

vi är alla värdefulla som vi är mer eller mindre,

men det tycker kanske inte politikerna
och de som är så där som madonna,

jag önskar att alla människor fick ta del av kakan

så tycker jag....
2023-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP