Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÖDEN HAR INGEN LAG ELLER MAN TAGER VAD MAN HAVER

Vår i sommartorpet,sitter på utedasset
och skiter utan toapapper för värden
anser tydligen att sommargästen skall
stå för det så man tager vad man haver
och finna en gammal tummad lunta
med titel"KORANEN" som toapapper
för nöden har ingen lag.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-02-05 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP