Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MACHT ÜBERNEHMEN

Anschluss

Macht übernehmen

Ekar det välbekant?

Är det vad som pågår här?

Känns det inte genant

att ha en galning härjandes

här i spalterna?

Som om det inte räckte med

de andra gestalterna

 

LARZ GUSTAFSSON 5/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-02-05 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP