Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Sverigesemester (stafett) Av Gunwale 2023 februari. Det sticker som vassa knivar i huvudet, men det brukar hjälpa att se en gammal svensk teveserie eller film. Då brukar jag kunna slippa


Kommentar på en text (2489) bara ord





Jag vet just inte vad jag skall tycka,
mest eftersom jag int vet
vad jag skall tycka
om det jag nog skall tycka
något om det jag här skall tycka.

Men tycker något det gör jag förstås,
sedan tänker jag förstås
om och undrar om
det är så att jag tycker
om det jag skall tycka om.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-02-05 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP