Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför strävar inte tekniken efter att se lugn och ro i metaversen?


Varför strävar inte tekniken efter att se frid i metaversen?

 

Jag tycker att det är upprörande att leva i virtuella vibrationer av metaversen.
Att fysiskt kunna känna saker i metaversen är hallucinerande på Internet,

AI säger upphetsat att funktionen inte är aktiverad på Internet, men jag är rädd att de ligger med kommersiell skamlöshet för många internetplattformar och webbleverantörer.

Exempel Putins koncentrationsposition vid samtal bordet avslöjar att denna funktion är aktiverad maximalt,och smider alla sina celler,  då när han fick reda på det beordrade han därför att den skulle presenteras för honom i form av en manuell fysisk rapport, inte maskinellt i metaversprogram.

där kunde känna, det var andedräkten från hans älskarina  i många år av distans när hon var i Schweiz.
I metaversen: Utrustad så att du kan se en vacker man eller kvinna och faktiskt känna henes andetag och smekningen av  kropp och den djupa kyssen på läpparna.

Fi fan! det kan ge lättnad till själar som plågas av osäkerhet, sorg och distans, men det är inte värt att leva i skam och lögner, särskilt pandemin har dock lett till ett sjukligt beroende av internet och mobil i alla åldrar och sociala kategorier.


Eller så kan du se dig själv på en arena som en tjurfäktare och bita buffeln du kämpar mot, bara för att känna dess horn genomborra dig och bära dig som en trofé till besökarnas entusiastiska applåder.

Detta är metaversen av att vilseleda det medvetna.


Jag ser att krig och självkänsla förbereds utifrån detta också, eftersom Putin föreställer sig att krig kan utkämpas utan att soldater ens bär en flakjacka eller honom till president  och  kejsar i bara linne och bar bröstkorg på toppen av vilda berg eller elegant bland barnen.

 

Vi behöver bara schweizarna släppa taget om tennsoldaterna och världen förintas.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-02-05 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP