Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SLUTET PÅ HISTORIEN SOM BÖRJAR OM I EN BOK UTAN SLUT

Hur kommer din bok sluta ?

-Ja vill att det ska bli slut
med det som är slut.

Men det är ju det det är
när det är slut.

-Inte med det som är slut.

Så det ni egentligen är ute efter
är att det som är slut ska upphöra
vara slut och börja om igen.

-Inte riktigt,utan jag menar att det
ska bli slut med att något upphör
och fortsätta utan slut.

En bok utan slut alltså !

-Ja,kan du sluta nu så jag får
fortsätta på boken utan slut.

Undrar bara vem som ska fortsätta
på den boken när du är borta ?

-Då tar mina spökskrivare över.

Un livre immortel !

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-02-05 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP