Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ANTIKVARIATET SOM SÄLJER BÖCKER VILKA ÄTER UPP LÄSAREN

Det är lite märkligt att de enda spår
som återfinns efter vissa försvunna
personer är en antikvarisk bok betit-
lad"Boken som bokstavligen äter
upp läsaren."så den bibliofile arkeo-
logen beslöt att försöka få tag i ett
ex på något av stans antikvariat men
fick till svar att det sista exemplar
som fanns kvar blev så hungrigt att
det åt upp sig själv till sist för så går
det med böcker som saknar läsare.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-02-05 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP