Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värk?

Värk

idag känner jag dig

både här och där

 

du förstör mitt liv

när jag låter dig göra det

men jag vill det inte

 

jag försöker att tänka på annat

jobbar på med allt jag kan

 

vägrar att låta dig ta över mitt liv

för jag är stark starkare än du

och jag behöver inte dig

 

 

varje dag känner jag dig

för du har blivit en del av mig

och ofta glömmer jag dig i tankar på annat

fokus är viktigt och du finns inte i min

 

ja jag vill bli av med dig 

men du lämnar mig aldrig riktigt ifred

 

du är som en osynlig vän 

en sådan vän som ingen vill ha 

 

och ingen förstår hur du känns

bara jag?

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-02-05 16:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en otrevlig och oönskad inkräktare som det är svårt att bli av med.
2023-02-06

  MaLo VIP
Kraftfullt och bra beskrivet om en ovälkommen inkräktare. Och hur man ska förhålla sig till denna.
2023-02-05

  Sparvögat VIP
En styrka att kunna vila tanken
från en värkande kropp…
Jag känner dina ord i min själ ~
du tecknar dem så väl…
2023-02-05

  H. Falkengrap
Det känns igen, fint beskrivet i poesins form om det som rubriken uttalar... Starkt att kunna skriva så om denna osynliga vän/ovän! Jag tycker om din text! Applåd!
2023-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP