Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag klokuggla<3


surfar över vågorna


klämd mellan stolarna
det fordras akrobatik
för inte kastas mot klipporna
står skuren som silhuett
balanserar på min bräda
över de fräsande vågorna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-05 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP