Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bp

i yran nådde träden

blomstren högt

 

högre än ditt

ögas ögonblick

 

drakflygning

en resa av manisk sort

 

 

 

och sedan

som ett spam:

 

metamorfosen:

den nattmörka

 

marken

som plötsligt störtar

 

mot dig

 

 

 

långt

in i tillvarons väv

 

finns euforins

gömda baksida

 

sorgernas stora sal

dit alla de

 

som en gång flugit

måste besöka

 

 

 

 

 

 




Fri vers av H. Falkengrap
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-05 17:14



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
En skrivelse med bred tolkningsyta
Jaa den som älskar något högt
Kommer att falla och längta
efter det som då försvunnit?




2023-02-12

  Ninananonia VIP
Så poetiskt skrivet om tillvarons mörka väv, baksidorna och allt det gömda som syns i orden du skriver.

Gillar! :)
2023-02-05
  > Nästa text
< Föregående

H. Falkengrap
H. Falkengrap

Senast publicerade
Bp
Ur värme stiger ord
* Se alla