Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hyllning till Gävlebukten.


ICKE BISCAYA

Nej, detta är icke Biscaya

Ej heller Bengalen, min vän

Här simmar det ingen piraya

Här dväljs icke krokodilen

Men martallar har vi och sälar

Ett fyrmuseum likaså

samt verkligt besjälade själar

som tjusas av böljan den blå

 

LARZ GUSTAFSSON 5/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-02-05 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP