Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndagstankar

Måndag den dagen på veckan 

Vissa människor bävar inför 

Medan andra välkomnar vardagen 

Oavsett vilken grupp vi tillhör

Så kommer en ny måndag alltid komma 

Och vi kan inget annat göra 

Än att förlika oss med det faktumet 

 

Vilken grupp jag tillhör tror jag 

Att de flesta redan har räknat ut 

Och de som inte har lyckats 

Får äran att leva i ovisshet

 

Men hur det än förhåller sig 

Så är det måndag idag

Och vi kan bara gilla läget 

För att välkomna den nya veckan 

Och allt som den för med sig till oss 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-06 06:50



Bookmark and Share


  Susen VIP
Acceptans tänker jag. Fint förmedlat
2023-02-08

  Marita Ohlquist VIP
Ny vecka, nya möjligheter att göra den bättre än den som var, tänker jag när jag läser din text.
2023-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP