Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Förmildrande omständigheter

Det vilar
ett förmildrande ljus
över skogen i kväll

Så läkande för
kropp och själ
trots frostbiten mark
och febern som stiger

Ger ett förtrollande
vackert ljus ändå lite
framtidshopp

I ett förmildrande
magiskt vackert sken
mellan varje stam och gren




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-06 08:59



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
Tänkte direkt på straffsanktion.

Väl lurat.
2023-02-07

    Lena Staaf VIP
Dörmildrande och förlåtande - ja skogen hjälper oss med mycket. Vackert skrivet!
2023-02-06

  alicja lappalainen VIP
EN BILD AV SKOGEN MED PASTELL BAKGRUND
2023-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt användande av ordet "förmildrande" - något som man annars brukar förknippa med juridik.
2023-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP