Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befria sig

Från det som gör ont

Sårbart

Låt hjärtat fyllas

 

Av en glädje

Lust att leva

Smaka på det bästa

Få leva livet fullt ut

Forma dagen

Låt den 

Skina glänsa

Vackert

Enkelheten

Går sin egen väg

 Befrias  från olustens

Känsla

Känn istället

Hur betydelsefull

Du är

Svagheten är styrka

Tiden står stilla

Nu

Glädjs då till

Alla dagar 

Kommer

Till dig




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-06 09:24



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
.. ATT HA EN KANTROLL ÖVER LIVET OCH SE ÅT DEN POSITIVA SIDAN.
2023-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP