Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


blå


länge har vi längtat
himlen åter ska öppna
sitt blåa öga
och det vita skärmtaket
skingras som isflak
då de tinar av solen
och floden stormar fram
ut mot havet





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-06 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP