Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhetskänsla

Ibland tar tomheten över

Känslan av saknad efter någon nära

När vi vet att vi aldrig mer kommer ses

Då är det minnen fulla av liv vi bär

 

Kanske händer det något vi vill dela

Med en vän eller familjemedlem

Som inte längre finns kvar här i livet

Då ekar hjärtat av tomhet

Och saknaden river i själen

 

Ty allt vi kan göra är att minnas

Allt roligt vi haft och gjort

Det som nu ryms i hjärtat

Likt minnesdiamaner av guld




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-08 06:45



Bookmark and Share


  helenita VIP
Så sant!
2023-02-14

  Susen VIP
Finstämda ord om saknaden.
2023-02-08

  Marita Ohlquist VIP
Precis så är det, läser och nickar instämmande.
2023-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP