Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur mörkret kliver jag fram

 

Ur suset!

Hörs ett ljud!

 

Kom till mig!

 

Ur väggarna!

Hörs en röst

 

Kom till oss!

 

Ur mörkret!

Kliver ut en skugga

 

Kom till oss!

 

Ur graven!

Hörs ett spökigt sus!

 

Kom in min vän!

 

Ur sömnen!

Hörs ett skrik!

 

Vakna, vakna, vakna

 

Ur tiden!

Hörs ett namn ropas ut!

 

Din tid snart är kommen!

 

Mellan suset och väggarna

Sitter jag fast

 

Mellan mörkret och graven

Vandrar jag fri

 

Mellan sömnen och vakenheten

Söker jag ett hem och frid

 

Ur mörkret kliver jag ut!

Ge mig tillbaka min skugga!

 

Du livet!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-02-06 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP