Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NARNIA

ibland känns det som
nån suger ut mitt stoff
och allt som finns kvar
ett skal

en sköldpadda
utan padda

blott en sköld
och tomheten
inuti

så högljudd
att allt omkring
blir icke-existerande

jag glömmer bort
vem jag var
och vad jag ville

för tomheten
förleder

in i en labyrint
av känslor
och avstängda tankar

som inte tillhör mig

och en kompass
trasig år 1747

när jag hittar ut sen
(ja för jag hittar alltid ut)
är året plötsligt 2023

jag står i snötäckt nattlinne
i garderoben

utan en tanke, en endaste bild
av hur jag kom dit






Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-06 11:42



Bookmark and Share


  MagisterZ VIP
Mycket vackert!
2023-02-09

  Lustverket VIP
Får jag vara din faun?
2023-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP