Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu kör vi lite FJANT så att sura kärringar blir nöjda.


ROBUSTA AUGUSTA

Vem kommer över vår pusta?

Liksom en flodhäst hörs hon frusta

Det är Robusta Augusta

Nu ska hon sylta, safta, musta

Så lyder trepunktsprogrammet

och genom stojet och glammet

drar en lakej med all sin lusta

det är Robusta Augusta

Hon har köpt prylarna på Rusta

 

LARZ GUSTAFSSON 6/2 2023

 

Reklam?? Knappast!

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-02-06 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP