Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄR DET ENSAMT PÅ TOPPEN?

It gets lonely at the top

när man erövrat non stop

och lagt allting under sig

(undantaget lilla mig...)

Är du nöjd nu, din hybrid?

Känner du nån sinnesfrid?

Blir en bunker nu ditt hem

som för führern -45?

 

LARZ GUSTAFSSON 6/2 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-02-06 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP