Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett namnlöst förtydligande

Mellanskillnaden

Skillnaden mellan
Gnosis och Enosis

Är bara ett G och ett E.

Bara ge.

mig båda två.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-02-06 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP