Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DE SOM UTESLÖT VÄRLDEN IFRÅN SINA LIV

Bara ett geni som Brian Wilson 1941-
kan tillåta sig att inte gå upp ur sin
säng på fem år under ständigt Lsd-
rus,för att inte glömma popprinsen
Syd Barret 1946-2006 som stängde
ute världen från sitt liv.

Beach Boys musik och Pink Floyds
var ljusårs skillnad ifrån varandra
trots att Brians och Syds öden var
identiska med gemensam nämnare
som Lsd,en spektakulär hallucino-
gen drog vilken ingen blir klok på,
vilket heller kanske inte är menin-
gen.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2023-02-06 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP