Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordkonst


Tiden?

 

Tiden är

och tiden går

så ta vara på de studer du får

de som stjäl din tid

tackar dig aldrig

så var generös mot dig själv

för du är värdefullast i världen

och om inte du bryr dig om dig

vem ska då bry sig om dig

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-06 17:22



Bookmark and Share


  Susen VIP
Kloka ord här. Att vara rädd om sig är viktigt
2023-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP