Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord Ord Paroles, paroles....

https://www.bing.com/videos/search?q=parole+youtube&view=detail&mid=BDFEBE17FB12097C022CBDFEBE17FB12097C022C&FORM=VIRE

 

Det är konstigt, jag vet inte vad som händer med mig ikväll
Jag tittar på dig som för första gången
Fler ord alltid ord
samma ord
Jag vet inte hur jag ska berätta längre
bara ord
Men du är denna vackra kärlekshistoria
Att jag aldrig kommer sluta läsa
Enkla ord ömtåliga ord
Det var väldigt vackert
Du är från igår och imorgon
alldeles för vacker
Av alltid min enda sanning
Men drömmarnas tid är förbi
Minnen bleknar också
När vi glömmer dem
Du är som vinden som får fiolerna att sjunga
Och ta bort doften av rosor
Karameller, godis och choklad
Ibland förstår jag dig inte
Tack, inte för mig
Men du kan erbjuda dem till en annan
Som älskar vinden och doften av rosor
Jag, ömma ord insvepta i sötma
Landa på min mun men aldrig på mitt hjärta
Ett ord till
Ord, ord, ord
Lyssna på mig
Ord, ord, ord
Snälla du
Ord, ord, ord
jag svär
Ord, ord, ord, ord, ord
Fler ord som du sår i vinden
Det här är mitt öde
Pratar med dig som första gången
Fler ord alltid ord
samma ord
Vad jag vill att du ska förstå mig
bara ord
Att du lyssnar på mig minst en gång
Magiska ord, taktiska ord
den ringen är falsk
Du är min förbjudna dröm
Ja, så fel
Min enda plåga och mitt enda hopp
Inget stoppar dig när du börjar
Om du visste hur jag vill
Av lite tystnad
Du är den enda musiken för mig
Vem får stjärnorna att dansa på sanddynerna
Karameller, godis och choklad
Om du inte redan fanns skulle jag uppfinna dig
Tack, inte för mig
Men du kan erbjuda dem till en annan
Vem gillar stjärnorna på sanddynerna
Jag, ömma ord insvepta i sötma
Landa på min mun men aldrig på mitt hjärta
Ett ord till bara ett ord
Ord, ord, ord
Lyssna på mig
Ord, ord, ord
Snälla du
Ord, ord, ord
jag svär
Ord, ord, ord, ord, ord
Fler ord som du sår i vinden
Du är så fin
Ord, ord, ord
Du är så fin
Ord, ord, ord
Du är så fin
Ord, ord, ord
Du är så fin
Ord, ord, ord, ord, ord
Stilla ord som du sår i vinden




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2023-02-06 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP