Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giftiga ord?

Giftiga ord

kan skada 

även den starkaste

för ord är makt

och ord är även tystnad ibland

när orden är ordlösa

så tystnad är  detsamma som makt ?

ja ord kan vara betydelsefulla

även de som döljs

och om de ignoreras så kan det

vara giftigt det med?

och ord har tendensen att bli verklighet

så var sparsam med orden min vän

välj dem omsorg

vad du vill du säga

och hur du säger dem är viktigt?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-02-06 17:43



Bookmark and Share


  Susen VIP
Tänkvärda ord här. Viktigt budskap om ordens styrka
2023-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP