Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan satt på paus


Skyn inväntar hop

av lärkor och drillsnäppor.

Bryggan väntar steg.

Tar paus ser åt annat håll.

Nästan glömt vad väntan är.




Bunden vers (Tanka) av BenGust VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-02-06 17:45



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
"Nästan glömt vad väntan är" bra rad! I like it!
2023-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om vårlängtan och att se tiden an.
2023-02-08

  Susen VIP
Bildskapande. Vårens scener spelas upp mycket fint här
2023-02-08

    Lena Staaf VIP
Rolig besjälning av natur och föremål här! Riktigt så man känner våren otåligt banka på dörren!
2023-02-06
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP