Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill va svag


du måste vara trasig
om jag ska kunna älska dig
jag kan bara laga
jag kan inte vara

har alltid varit stark
tagit hand om aldrig varit
ingen som har kramat
har bara hållt ihop

vi kan inte bli nåt
tillsammans är vi själva
orkar inte bära
vill bara få va svag




Fri vers av MariL VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-06 19:21



Bookmark and Share


    jagsomundrar
helt otrolig
2023-02-09

  Ulf Carlsson VIP
Öppenhjärtig och talspråklig inre monolog mellan ens jag och ens du.
Cirkelkomposition med antitetiskt innehåll strukturerad i tre fyrradiga strofer.


2023-02-06
  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP