Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En inbillning jag inte vill ska försvinna



när jag kommer hem
som inte är mitt hem
längtar jag så
efter dina blå ögon

se på mig igen
som du en gång gjorde
även om du blott är
en produkt av fantasi

du är överallt
vart jag än vänder
och jag vill inte
att du ska gå igen

varje gång jag blundar
ser jag dig här
du är mörkret locket ger
ljuset i min dag

tänk att ljuset
numera är mörkret
och att mörkret
är det nya ljuset




Fri vers (Fri form) av Sandra Frödén VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-06 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP