Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

35

hans ögon skjuter svarta blixtar
som bränner hennes hjärterot
han klyver hennes verklighet
likt en murbräcka mellan benen
och hon faller ned i klyftan
mellan lek och allvar

undrar vad som är vad
när kärlek gör så ont
och smärtan är så skön




Fri vers av blimp VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-02-06 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP