Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR GÄRNINGSMANNEN ÄR POLIS

Att på falska grunder utnyttja polisens
resurser i vilseledande manöver medan
det redan finns sådant som verkligen
kräver deras uppmärksamhet och insats
är ett brott som kan få allvarliga konsek-
venser när detta är satt i system av krimi-
nella intellekt för att dölja det egentliga
brottet när gärningsmannen är polis.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-02-07 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP