Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans med dig

 

Jag älskar att känna dig njuta
när jag smeker dig precis
som du vill bli smekt.
Jag älskar ditt skrik i crescendo
och din blick som lyser
när du får som du vill.
Jag vill se dig växa som
människa, jag vill att du
äntligen får lugn och ro.
Jag är stolt över dig min
tappra och vackra krigarinna.
Tillsammans med dig blir
jag mig själv fullt ut och när
jag faller och blir liggande
så hjälps vi åt att få mig på fötter.
Jag älskar dig min skönaste,
jag älskar att känna dig njuta
när jag smeker dig precis
som du vill bli smekt.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-02-06 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP