Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smittsamt

Smutsigt i din värld
betraktar dig utifrån
befläckande syn




Bunden vers (Haiku) av Månfare VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-07 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP