Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi landade i kraterns


Eld


I kylan bränns
de varma hoppen

Som istappar
klänger de sig fast
i våra tanketrådar
för att minnas




Fri vers av Irene Backström
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-07 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström