Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På min


Resa


Min ensamhet
klädde jag i sammet
broderade mönster
målade vackra blommor
att sätta upp

Vandrade i den tysta skogen
bland pilträden
lät den mjuka varma vinden
viska mot mitt öra

Lyssnade på åns kluckande under
svallisen där jag satt på stenen
i min varmaste tröja
och dagarna var lyckliga




Fri vers av Irene Backström
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-07 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström