Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens eviga poesi

Min tillvaro är som en spricka i jorden
den fylls
av ord som ljuger
av ord som talar sanning
av ord som hycklar
av kärleksord
av tomma ord som ekar
i mitt huvud
När sprickan blottas
lyfter orden i skön poesi




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-07 11:24



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
man tager vad ord och bilder man haver och blandar till skön poesi!
2023-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP