Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allt är bortom


Utom räckhåll



det är någonting med ljuset


som får det mörka att krackelera

tycker inte om det


faller djupare


ner i mörkret

ner i tryggheten

ner i den djupa sömnen



den som lärt sig att blunda


när trollen kommer

hur kan den någonsin


se ljuset















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-07 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP