Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ängeln min!

 

Jag har haft en tuff barndom!

Tuffare blev det som en unge!

Och ännu tuffare förblev den som en gamling!

 

Ängeln du min!

 

Kan du höra eller se mig?

Kan du regna frid och fred över mig?

Kan du skapa kärlek i mitt hjärta?

 

Kan du visa mig vägen dit kommer ingen kan nå?

Kan du fylla mitt liv med ömheten?

Kan du färga mina drömmar med genomskinliga färgar?

 

Var är du någonstans?

 

Tungt liv har jag då och nu och på framtiden

Tunga mardrömmar har jag för all tid

Tunga lek leker jag inte längre i mitt liv

 

Tungt är ensamheten i mitt liv

Tungt är smärtan inom mig

Tungt är andetaget inom mig att släppa ta in

 

Kan du hjälpa mig och lätta och förbättra på mitt liv?

 

En hes röst hör jag tillbaka!

En blek röst ser jag tvingar sig in i min själ!

En fången röst hör jag tillbaka från inom mig!

 

Tyvärr det kan jag inte, svarar ängeln!

 

Ditt liv är din skit ej min!

De tuffa tider du haft är vad ödet bestämde för dig innan du född!

De Miserabel liv du har är ditt skit!

 

Så lev med den skiten du har som ett normalt liv?

 

Tack för ingen hjälp, ängeln min!

Tack för dina sanna råd, ängeln min!

Tack för att du inte ens försökte att hjälpa till du min ängel!

 

Och tack du!

Människan, religion, demokrati

För att du förstörde mitt och andras liv!!!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-02-07 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP