Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bekant?


Opus 8603

 

 

Upptagen av att

se andras brister blundar

för de han själv har




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2023-02-07 12:46



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Du ser grandet i din broders öga men inte bjälken i ditt eget...gammalt ordspråk från Bibeln : )
2023-02-08

  Ninananonia VIP
Det är nog vanligt. Alla har vi brister,
men få vågar se dem?
Men man utvecklas av att se dem och förändras.
2023-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP