Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Genom Fönster


hälsar hjärtan i sin mani 

livet öppnas på glänt 

tveksamma steg står kvar 

blickar ut över lustfylld äng 

känn handen längs gräset 

se himmelen den blå

chiffer som trotsar förstånd 

kaprifolen blank av dagg

klänger sig längs kuster kvar, 

det liknar ingenting, det klingar 

är det resten av det vackra livet som är kvar...

säg

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-18 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP