Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens kraft

jag sitter och tittar på gamla kärlekar i nu tid 

som jag var till samman med förut för länge 

 

sedan och jag kan inte förstå vad jag såg som

vackert då som är så förändrat utsendet nu för 

 

kärleken är en stark drog som föändrar synen 

så markant på mej i alla fall för allt som var så

 

vackert då är så förändrat nu när allt har lagt

sej och det samma tvärt om hur kan någon ha

 

älskat mej i min ungdom kan jag förstå för vi är

alla oerfarna och osäkra och expriminterande men 

 

i vuxen ålder förstår jag nu villken kraft kärleken her 

att förändra utsendet och verkligheten runt om oss 

 

för det har hänt mej några gånger i mitt liv att jag inte 

har varit atraherad av en person men med tiden jag lärt

 

känna henne så växer det fram till något så vackert som 

jag till slut faller för och blir djupt förälskad i fantastiskt 

 

kärlekens rus har en enorm kraft att förändra synen och 

verkligheten runt om oss den sätter färg och tänder glöden 

 

inom oss om och om igen så vi orkar leva vidare  på vår väg 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-07 19:17



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Så är det...kärleken kan växa fram där vi minst anar det.
2023-02-08
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten