Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bröd och vin.


Mässoffret

På glasskör bro går vi
stålskodda kängor
elefantklamp
haglar som släggors slag

slag
i
slag

bron håller
än vägrar den rasa.



Väntan
väntan
väntan
den ligger inte som en ångest över mitt bröst
den är inte löftesrik

den bara är.




Fri vers (Fri form) av Kämpendahl
Läst 263 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-02-07 19:29



Bookmark and Share


    Tidsljus
Likgiltighet kan vara en välsignelse.
2023-03-18

  TheSoulmancer
Mässhysteri?
2023-03-08

    Askanden
mässoffer, nattvard låt mig tänka...........
det är nån symbolik jag missar här
kan inte tillräckligt om ämnet.


kommer att följa dig framöver
2023-02-09

    Askanden
damoklessvärd och stor dos indifferens

2023-02-09

  Kungskobran VIP
När man trampar på
kan det åt helsike gå
bättre smyga fram på tå
2023-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Kämpendahl