Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

katastrofer

bärvågorna
frekvensmoduleras
fångas upp
och förstärks
trädkronor
rör sig över de rasade husen
våra tankar leder vidare
genom samtalet
tills du säger att det enda du vill
är att vi rör oss
tysta
genom skogarna





Övriga genrer av malmer
Läst 58 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-07 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malmer