Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag saknar allt du var


Varför?

jag tog mig upp
tog mig upp för att du fanns

jag log
log för att du fanns

hur ska det nu gå?
hur fan tänkte du?

jag blöder
jag blöder för att du inte finns

min kind
som förut var din kind också
som bara du fick röra
precis den kinden
är nu blöt av tårar

bara för att du valde att inte finnas

varför?




Fri vers av jagsomundrar
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-07 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagsomundrar