Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fundra


Opus 8604

 

 

Begriper inte

efter alla dessa år

varför jag skriver




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-07 20:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
För att det är kul? :)
2023-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP