Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Alan) Watts Up!?


Vardagen kommer
med de problem vi har
Det gäller oss alla,
pundare som tsar

Bävningar skär
genom Turkiet idag
Nu är ingen så noga
med vem de ger sig i lag

Putins omedvetna
agerar i hans drömmar;
i spegeln ett odjur,
han går upp i sina sömmar

Homo sapiens
är Jordens autoimmuna sjuka
I väntan på utbrott
mullrar katastrofens puka

Jorden måste bli av
med allt sitt folk
Kanske en pandemi
kan göra sig till tolk

Tills dess är Alan Watts
en trösterik lyssning
för oss alla, varje pyssling
och advokaten Syssling




Bunden vers (Rim) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-02-07 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP