Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vakttornet

år
detta ogripbara mått för en människa
en rörelse
utan början eller slut
en färd
vi inte kan styra
sakta samlar vi på oss tid
stoppar den i våra fickor
torkar bort gråten
och fullgör
ännu natt
i vakttornet
medan älgarna
rör sig genom gräset
i morgonens
fuktiga dimma




Övriga genrer av malmer
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-07 22:44



Bookmark and Share


  jba VIP
"sakta samlar vi tid
stoppar den i våra fickor"

&

"ännu natt
i vakttornet
medan älgarna
rör sig gräset"

Vackert. Gillar den rullande övergången mellan natt och morgon
2023-02-08
  > Nästa text
< Föregående

malmer