Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Coeur

Hjärta, hjärta,
havremjölk
Ditt är ljust färgat
Mitt är bara svart

Ditt är natt med
snöstjärnors
plog och vändning

Mitt, en avbruten
sändning -
Hjärta, hjärta
havremjölk

Tillsammans tar
vi oss igenom det




Fri vers av Lilla vän
Läst 71 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-08 01:02



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Fina och tvära kast, kreativt, har bredd i metaforerna!
2023-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän