Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla vän

Lilla vän
Lilla vän
Nu sjunker jag igen

Med stenar i mitt tyg

Med hallonläppar
stela

Kom ihåg
Vi ses kanske inte sen
Med vers eller
fela

Men orden och
hur vi älskade
innan livet
högg mig
i bitar -

Lilla vän
Lilla vän
Nu sjunker jag igen




Fri vers av Lilla vän
Läst 97 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-08 01:43



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Känner sorg i denna
2023-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän