Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet, du vet.

Jag ser att du vet
Jag kan inte dölja det
Din närvaro lyser i mina ögon.
Du är allt.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-08 03:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP